Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

,,Ослободување на нашите умови од стереотипни идеи”-проект од Програмата на Еразмус +.

,,Ослободување на нашите умови од стереотипни идеи”е проект од Програмата на Еразмус +.

Овој проект се реализира во временски период од 2018 г. до 2020 година, чиј кординатор е Португалија, а партнери на проектот се: Турција,Романија, Литванија и Република Северна Македонија.Темата на проектот е религија.Учениците изработуваат постери, поеми, скечеви и презентации на зададената тема, кои подоцна ги презентираат, а истовремено и посетуваат верски објекти во Куманово, Скопје и Охрид.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст