Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Осма седница на Советот на Општина Куманово на 13 април 2022 година

На 13 април 2022 година (среда) во големата сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, со почеток во 10:00 часот, ќе се одржи осмата седница на Совет на Општина Куманово, на чиј дневен ред се советнички прашања.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст