Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Осма седница на Советот на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

На 04 април 2018 година (среда), во кружната сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, со почеток во 10:00 часот ќе се одржи осмата седница на Советот на Општина Куманово.

           Дневен ред

 

  1. Предлог – Одлука за ослободување од плаќање на надоместок за уредување на градежно земјиште за доградба на објектот „Синоличка“ на ЈОУД – Детска градинка „Ангел Шајче’’ Куманово;
  2. Советнички прашања.

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст