Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Основан Локален Економско – Социјален Совет

Денеска во Општина Куманово беше основан Локален економско-социјален совет, и беа именувани членовите.Советот се формира заради остварување на темелните вредности на Р.Северна Македонија, за воспоставување на демократски и социјален дијалог како и активно вклучување на сите социјални партнери во процесот на одлучување по најважните прашања од економско и социјално значење за развивање на локалната заедница.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст