Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Отстранети тезгите на дивите препродавачи

Комуналната инспекција од Општина Куманово, во соработка со МВР и Агенцијата за храна и ветеринарство, денеска на Зелен Пазар, пазарот кај Бул. Октомвриска Револуција и во населбата Гоце Делчев спроведе акција за отстранување на тезгите на дивите препродавачи од јавните површини.
Акцијата ќе продожи и во наредните денови.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст