Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Pako për personat me rrezik social

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, ekipe të Shtabit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim dhe Kryqi i Kuq, kanë shpërndarë pako për familjet me rrezik social, me produkte ushqimore dhe pije, mjete për mbrojtje personale, higjienë dhe dezinfektim. Prodhimet janë siguruar përmes Këshillit socio – ekonomik lokal, donacion nga ndërmarrje me përgjegjësi shoqërore: Centrobiznis Kumanovë, Ardi Fresh – Kumanovë, Fima Vest – Kumanovë, Alkaloid – Shkup, Musli Market – Kumanovë, Elida – Kumanovë, Selman Turizëm – Kumanovë, Birraria – Shkup, Qoshar – Kumanovë, Kima Kom – Kumanovë, Mit – Grup – Kumanovë, Benton – NI – Kumanovë, Tidi – Kumanovë, Salsa – Kumanovë, Rexhija SHPK – Kumanovë, Korimpeks Shus – Kumanovë, IN – Posta – Radevski – Kumanovë, NTK – Maks – Kumanovë, DE – MARKO – Kumanovë, Anastasija Shus – Kumanovë, Dizajn Tekst – Kumanovë dhe Bosut – Kumanovë, Deliuks – kompjutorë – Shkup, UPM Grup – Shkup dhe Rapid Bilding – Shkup. I falënderojmë të gjitha firmat për këtë donacion.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст