Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пакетчиња за деца без родители и родителска грижа

 

Традиционално во весела и празнична атмосфера, во сала на општината, Дедо Мраз им подели новогодишни пакетчиња на децата без родители и родителска грижа кои се сместени во згрижувачки семејства, заедно со претседателката на Советот, во име на Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст