Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Патронен празник на ООУ “Крсте Мисирков” – Куманово

Со пригодна културно-уметничка програма подготвена од учениците и нивните наставници, свечено беше одбележан патрониот празник на ООУ “Крсте Мисирков” – Куманово.
Пред спомен бистата на истакнатиот македонски деец, во знак на почит, свежо цвеќе положија делегации од Општина Куманово и Совет на Општината, предводени од секретарот Гелевски и претседателката Ѓорѓиевска.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст