Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Патронен празник на ООУ „Крсте Мисирков”

Општинското основно училиште „Крсте Мисирков„ денеска со свечена приредба во „Занаетчиски дом„ го одбележа својот патронен празник. Со помош на своите наставници, учениците подготвија богата културно-уметничка програма , со која се претставија пред многу бројната публика. Оваа година училиштето е добитник и на најпрестижното општиско признание Ноемвриска награда.

Врати се на врвот
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Големина на фонт
Боја на контраст