Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Патронен празник на СОУ „Перо Наков„

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод патрониот празник на СОУ „ Перо Наков„ во дворот на училиштето цвеќе положија делегација од Општина Куманово и Советот на општината. Потоа се одржа свечено одбележување на празникот, а во среда по повод празникот професорите и учениците организираа  изложба и модна ревија во Занатски дом.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст