Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Педесет и седма седница на Советот на Општина Куманово

На 15 јуни 2021 година (вторник), во големата сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, со почеток во 10:00 часот ќе се одржи Педесет и седмата седница на Советот на Општина Куманово

Дневен ред

 

  1. Предлог – Одлука за констатирање престанок на мандат на член на Советот на Општина Куманово;
  1. Нацрт – Статутарна одлука за измени и дополнувања на Статутот на Општината Куманово;
  2. Советнички прашања.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст