Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Повик за учество во изготвување на Планот за одржлива урбана мобилност

Општина Кумамново започна со активностите за подготовка на План за одржлива урбана мобилност-ПОУМ. Со цел активно вклучување на граѓаните во процесот, достапен е анкетен прашалник со чие пополнување се дава значаен придонес во процесот на остварувањето на визијата за урбано Куманово. Вашето мислење преку пополнување на прашалниците ќе може да го искажете заклучно до 06.09.2019 година.

Анкетниот прашалник може да се пополни електронски, на веб страната на Општина Куманово на следниот  ЛИНК  или писмено во просториите на општината.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст