Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Подарок од СОУ-Гимназија “Гоце Делчев” за Општината

По повод Јубилејот 500 години од постоењето на Куманово, делегација од СОУ-Гимназија “Гоце Делчев”-Куманово, предводена од директорот Марија Тодоровска, денеска се сретнаа со Градоначалникот Димитриевски, на која му подарија слика со ликот на Гоце Делчев, од колекцијата на уметнички слики, изработени од страна на учениците.

Од претставник на ученичкиот парламент на Гимназијата, кои беа присутни, беше прочитана лична творба, на тема 500 години од постоењето на нашиот град.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст