Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пожарникарите во 2018 година со нова униформа

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот Максим Димитриевски најави нова основна опрема за вработените во територијалната противпожарна единица Куманово.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gENQmWsm5nI&feature=youtu.be.com&wh]
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст