Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Позитивни резултати од аеросолна метода

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска беа презентирани резултатите од аеросолна метода што беше спроведена во определени делови  на градот, како мерка за намалување на загаденоста на воздухот. Градоначалникот Максим Димитриевски на учесниците во самиот процес на аеросолизација, им додели благодарници.

Презентацијата можете да ја погледнете на следниов  ЛИНК.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст