Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Посета на Амбасадорот на Босна и Херцеговина

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска во прва посета на Општина Куманово беше Амбасадорот на Босна и Херцеговија Н.Е. Драган Јаќимовиќ. Со Градоначалникот на општината Димитриевски разговараа за продлабочување на односите со збратимените градови Бања Лука и Бјелина од Босна и Херцеговина-Република Српска.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст