Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Посета на Хрватскиот в.д. Амбасадор во Општина Куманово

Денеска во работна посета на Општина Куманово беше Хрватскиот в.д. Амбасадор Владо Узелац, кој оствари средба со Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски. Повод за посетата е и гостувањето на Градскиот театар од Винковци Република Хрватска, кои учествуваат на Денови на Комедија 2019.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст