Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Посета на Швајцарската амбасадорка на Општина Куманово

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска се сретна со амбасадорот на Швајцарија во Република Македонија, Н.Е. Сибил Зутер Техада. На средбата се разговараше за работата на локалната самоуправа, досегашните заеднички проекти, како и за можната идна соработка.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст