Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Посетена населбата Средорек

По повод празникот 11-ти Октомври, Ден на народното востание и Ден на борецот вчера Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски заедно со премиерот на РСМ Зоран Заев, министрите, пратениците и советниците ја посетија населбата Средорек во Куманово, во која е изградена целосната канализациона и патна инфраструктура.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст