Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Поставени нови детски играчки во паркот во Соколана

Денеска во Соколанскиот парк беа пуштени во употреба нови детски играчки,донација на UNDP, имплементирани од невладината организација Креатор, а во соработка со Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст