Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Поставени нови куќички за продажба на цвеќе

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Градоначалникот Макисм Димитриевски и Директорот на ЈП „Пазаришта„Илир Саити пред новинарите ги промовираа новопоставените дрвени куќички (тезги) за продажба на цвеќе на Зелениот пазар.

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст