Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Потпишан меморандум за соработка за проектот “Создаваме заедно: Мониторинг и застапување на заедницата“

Општина Куманово и Здружението на правници на Република Македонија денеска потпишаа Меморандум за соработка. Меморандумот ја дефинира соработката за проектот “Создаваме заедно: Мониторинг и застапување на заедницата“, кој Здружението на правници на РМ го имплементира во соработка со Фондацијата Конрад Аденауер и Здружението АТИНА од Р.Србија.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст