Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

По повод 8-ми март Димитриевски и Ѓорѓиевска во посета на “Зафир Сајто”

Традиционално во чест на 8-ми Март, Денот на жената градоначалникот Димитриевски и претседателката на Совет на Општина Куманово Ѓорѓиевска го посетија Домот за стари лица “Зафир Сајто”- Куманово. На почитуваните припаднички на понежниот пол кои престојуваат во домот и на персоналот им подарија рози, изразувајќи должна почит кон нив.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст