Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Празничен мега концерт по повод Ден на град Куманово

Во рамките на Програмата за одбележување на 11 Ноември- “Ноемвриски денови 2022”, вечерва на градскиот плоштад, на огромно задоволство на присутната публика, се одржа првиот мега концерт, на кој  настапија: Дајте музика, Tyzee и Sara Jo.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст