Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Празнична средба на градоначалникот Димитриевски по повод Ден на ослободување на Куманово

По повод 11 Ноември, 503 години постоење и 78 години од ослободувањето на Куманово, денеска во просториите на Општината градоначалникот Максим Димитриевски заедно со секретарот Гелевски одржа свечен прием, на кој присуствуваа претставници на Сојуз на борци, поранешни градоначалници на Општина Куманово, претставници на СВР Куманово, АРМ, Здружение на армиски и полициски ветерани од активен и резервен состав Куманово и Територијална противпожарна единица Куманово. На празничната средба беа разменети искуства и размислувања за реализација на нови идеи и проектни зафати, во насока на подобрување на животните услови на граѓаните.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст