Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Празнична средба со поранешни претседатели на Совет на Општината по повод 11 Ноември

По повод 11 Ноември, Ден на ослободувањето на Куманово градоначалникот Димитриевски и  претседателката на Совет на Општината Ѓорѓиевска остварија празнична средба со поранешни претседатели на Совет на Општина Куманово. На средбата се разговараше за досегашните работни активности во рамките на исполнување на обврските на членовите на Советот, кои работат во служба на граѓаните.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст