Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Дневен ред на прва вонредна седница на Советот на Општина Куманово

Денеска (07.02.2023година, вторник) во кружната сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, со почеток во 15:00 часот ќе се одржи првата вонредна седница на Совет на Општина Куманово, по следниот

Дневен ред

  1. Предлог – Одлука за доделување на парична помош од Буџетот на Општина Куманово за настраданото население од катастрофалниот земјотрес во Турција и Сирија.

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст