Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Првото родено бебе во Новата 2021 година е женско

На Одделот за гинекологија и акушерство при Општа болница Куманово на 1 јануари 2021 година се роди женско бебе, во 14.20 часот.Денеска од името на општина Куманово на директорот на Општа болница, д-р Снежана Захариева и беа врачени пригодни подароци,наменети за среќната мајка и првороденото бебе во Новата 2021 година, со честитки за добро здравје и среќа.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст