Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прво прскање против комарци во сабота

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Се известуваат граѓаните дека на 20.06. 2020 година (сабота), во раните утрински часови на подрачјето на Куманово ќе се изврши прво авиозапрашување против комарци. Доколку временските услови не го дозволат вршењето на дезинсекцијата, авионската дезинсекција ќе се изврши првиот нареден ден, кога временските услови ќе бидат поволни,. Се известуваат пчеларите навремено да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст