Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прв вечер од фестивалот „Рома Труба Фест„

На првата фестивалска вечер на „Рома Труба Фест„ која ја отвори градоначалникот Максим Димитриевски пред многубројната публика на грдскиот плоштад се претставија: „Уска Кан Кантуров од Берово, Кеми Асанов од Струмица, Ферус Мустафов од Скопје, Бојан Ристиќ од Србија, и оркестрите од Франција и Кипар, а специјален гостин беше Роберт Ферчо и Бед Бојс.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст