Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прв третман на терестична дезинсекција

Се известуваат граѓаните дека на 26.05.2021 година (среда) во 00.00 часот, на територијата на општина Куманово ќе се изврши прв третман на
терестична дезинсекција против возрасна форма на комарци. Доколку временските услови не го дозволат вршењето на овој третман, дезинсекцијата ќе се изврши првиот нареден ден кога временските услови ќе бидат поволни.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст