Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прв училишен ден

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

По повод почетокот на новата учебната година Градоначалникот Максим Димитриевски денеска присуствуваше на прием на првачињата во ООУ „Крсте Мисирков„ и ООУ „Бајрам Шабани„. Градоначалникот им посака среќен почеток и успех во учењето, а на родителите им посака да бидат позитивен пример за нивните деца. Оваа година во прво одделение тргнаа 1160 првачиња, а во прва година средно образование вкупно 1270 ученика.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст