Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

-Политика на интегритет (Превземете тука)
-Упатство за управување со судир на интереси (Превземете тука)
-Правилник за користење на службени возила… (Превземете тука)
-Етички кодекс за вработените во општинската администарција… (Превземете тука)
-Упатство за прием на пријави од укажувачи… (Превземете тука)

Податоци за лице за внатрешно пријавување

име  презиме: Марјан Петковски
работно место:Раководител на Сектор за поддршка на градоначалник и совет на општината, информирање и односи со јавноста и информатичка технологија
тел.бр. за контакт: 031-475-800, локал 832
поштенска адреса: ул.„11 Октомври“ бб 1300 Куманово
е-адреса: [email protected]

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст