Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ПРЕДЛОГ – ПЛАНСКА ПРОГРАМА ЗА ДУП ЗА ДЕЛ ОД УЕ ПЕРО ЧИЧО, ДЕЛ ОД УБ 17, ПЛАНСКИ ОПФАТ ПОМЕЃУ ГРАНИЦА НА НАМЕНСКА ЗОНА, УЛ. „МИЛЕНТИЕ ПОПОВИЌ“, УЛ. „МИХАЈЛО ПУПИН“, УЛ. „ВЕСЕЛИН МАСЛЕША“ И УЛ. „РУЃЕР БОШКОВИЌ“ – ОПШТИНА КУМАНОВО Плански период 2021-2026

 • ПРЕДЛОГ – ПЛАНСКА ПРОГРАМА
  ЗА ДУП ЗА ДЕЛ ОД УЕ ПЕРО
  ЧИЧО, ДЕЛ ОД УБ 17, ПЛАНСКИ
  ОПФАТ ПОМЕЃУ ГРАНИЦА НА
  НАМЕНСКА ЗОНА, УЛ. „МИЛЕНТИЕ
  ПОПОВИЌ“, УЛ. „МИХАЈЛО
  ПУПИН“, УЛ. „ВЕСЕЛИН
  МАСЛЕША“ И УЛ. „РУЃЕР
  БОШКОВИЌ“ – ОПШТИНА
  КУМАНОВО
  Плански период 2021-2026 (Превземете ТУКА)
 • Потврда за заверка (Превземете ТУКА)
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст