Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Предновогодишна средба со претставници на локални медиуми во Општина Куманово

Предновогодишна средба со претставници на локални медиуми во Општина КумановоДенеска во општинската сала, секретарот Александар Гелевски и претседателката на Советот на Општина Куманово, Ивана Ѓорѓиевска во пријателска и празнична атмосфера беа домаќини на претставниците од локалните медиуми.
На средбата со новинарите беа искажани благодарност и почит од име на Општината и Советот за нивниот професионален пристап и однос кон општествените случувања, односно нивната навремена реакција која е важен фактор во креирањето на јавното мислење.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст