Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Премиера на “Госпоѓа Министерка” во изведба на Здружението на пензионери – Куманово

Во салата на Занаетчискиот дом во Куманово премиерно беше одиграна претставата “Госпоѓа Министерка” во реализација на Драмската работилница на Здружението на пензионери-Куманово.
На претставата присуствуваа Претседателката и членовите на Советот на Општината во пријатна атмосфера
пред многубројната публика.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст