Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прес за Рома-труба фест 2020 и Тамбурашки фестивал

Во четврток, петок и сабота на градскиот плоштад ќе се одржат Рома–труба фест 2020 и Меѓународниот тамбурашки фестивал „Куманово 2020“.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст