Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прес конференција за традиционалните фестивали во Куманово

Денеска во Занаетчиски дом организаторите на традиционалните: 9-ти фестивал на македонска народна шегобијна песна “Тумба фест”, 16-ти дувачки средби “Рома труба фест” и 17-ти Меѓународен тамбурашки фестивал, одржаа прес конференцијa по повод одржувањето на овие културни настани на Градскиот плоштад во нашиот град.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст