Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прес конференција на претседателка на Совет на Општина Куманово Атина Мургашанска по повод ненадејната смрт на Димитар Масевски, долгогодишен директор на НРИО “Наш Весник” и истакнат историчар, новинар и публицист

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст