Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прес конференција на претставници на Здружението на пензионери и Општина Куманово во врска со начинот на остварување на правото на користење на средствата во вид на еднократна парична помош или помош во натура


Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст