Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прес конференција по повод зголемено загадување на територија на Општина Куманово

Почитувани, денеска во просториите на Општина Куманово се одржа прес конференција, при што изјава за медиуми имаа Бобан Бојковски, Раководител на Сектор за инспекциски надзор – Инспекторат и Ивана Ѓорѓиевска, Претседателка на Совет на Општина Куманово во врска со зголемено загадување на територија на Општина Куманово. Во прилог се нивните обраќања.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст