Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прес на претседател на Совет на општина Куманово Атина Мургашанска

Денеска на прес конференцијата претседателката на Совет на општина Куманово Атина Мургашанска најави дека повторно ќе се активира клубот на советнички од Советот на општината. Во него ќе членуваат советнички од сите политички партии од Советот на општината.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст