Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Претседателот на Совет на општина Куманово Мургашанска во посета на ООУ “Христијан Карпош”-Куманово

По повод 8-ми Април, Меѓународен ден на Ромите денеска
претседателот на Совет на општина Куманово Атина Мургашанска и
членот на Советот на општината Самет Салиевски, го посетија ООУ
“Христијан Карпош”-Куманово. На 300 ученици од I до III одделение,
кои посетуваат настава со физичко присуство во ова училиште, им
беше подарен училишен прибор од име на Советот на општината.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст