Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Претставени делата на кумановските ликовни уметници

Во рамки на прославата на Ден на Град ,,11 Ноември”, Градоначалникот Максим Димитриевски и бројните гости од делегациите кои пристигнаа по тој повод, ја посетија кумановската Галерија во која беа изложени делата на кумановските ликовни уметници.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст