Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Претставени ДМС системот и “Една точка за услуги” во Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот на општина Куманово Димитриевски денеска оствари средба со Министерот за информатичко општество и администрација, Јетон Шаќири. Целта на средбата беше претставување на системот за дигитално управување со документи, кој овозможува навремено и квалитетно завршување на работните задачи, како подобри услуги за граѓаните. Заедно ја отворија и “Една точка за услуги”, при што беа претставени услугите, кои граѓаните можат да ги добијат од државните институции по електронски пат. 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст