Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Пригодна програма на Спомен Костурница за 11 Ноември

На Спомен Костурницата денеска свечено беше одбележан 11 Ноември, Празникот на нашиот град, каде секоја година високи претставници на бројни делегации од збратимените градови, од амбасадите, како и претставници од сите општински институции, претпријатија, училишта и останатите, положија свежо цвеќе, оддавајќи им почит на паднатите борци за слобода на својот град и на овој голем ден за Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст