Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прием кај Градоначалникот на дуото Некст Тајм

Вечерва, непосредно пред одржување на вечерашниот концерт на прием кај Градоначалникот беа дуото Некст Тајм. Поради големиот интерес се очекува огромна посетеност на концертот од граѓаните.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст