Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прогласени Најдобар полицаец и Најдобар пожарникар за 2017 година

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска ги врачи наградите за најдобар полицаец и најдобар пожарникар за 2017 година. Најдобар полицаец годинава е Звонко Деспотовски, а за најдобар пожарникар прогласен е Стефан Крстевски.

 

 

 

 

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст