Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Програмата за одбележување на празникот ,,11 Октомври”

Почитувани сограѓани,

Од името на Градоначалникот и Советот  на Општина Куманово, Ве покануваме заеднички да го одбележиме 11 Октомври-Ден на народното востание и Ден на борецот, со цел достојно да го испочитуваме овој значаен датум од македонската историја, како симбол на македонската борба за слобода, преку бројни активности, кои спаѓаат во рамките на Програмата за одбележување на празникот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст