Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Програма за одбележување на ,,11-ти Ноември” -Ден на ослободување на Куманово,500 години Куманово

Програмата можете да га превземете на овој ЛИНК или да ја погледнете во продолжение.

[pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2019/10/11-Noemvri-Programa-2019-katalogce-compressed-1.pdf” title=”11 Noemvri-Programa 2019-katalogce-compressed (1)”]
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст